Julekalender luke 16.

Dagens luke går til en som bare oser av energi, glede og utstråling. Det går ikke an å ikke like dette mennesket.
Du føler deg inkludert og hørt. Du føler deg respekter og forstått og det er virkelig en av de få en bare kan skravle i ett kjør uten stopp med.
Det er så lett å snakke med denne personen. Samtalene går på samlebånd og det stort sett enighet på hele linjen uansett hva som er temaet. Og er det ikke det, så går det fint for en blir forstått uansett.

Dette mennesket ble jeg kjent med i forbindelse med Ingress spillet ( lag: RESISTANCE) Og fra første stund visste jeg at dette er et godt menneske og en god venn. Denne vil jeg ha kontakt med videre i livet!

Vi er ganske like på sentrale viktige ting i livet.

– Begge har en høyt elskende hund. Vi trener på de samme tingene og går ofte turer sammen, korte turer, skogsturer og heldagsturer på vidden har forekommet også. Vi kan snakke om hund og hundetrening og hundehold i timesvis. En skulle tro vi hadde fortalt alt allerede, men det er alltid noe nytt og dele.
 
-Begge er (vanskelige i matveien ) Pescterianer og vegeterianer. 🙂

– Begge er opptatt av dyrevlferd og pels er teit på alt annet enn dyr.

–  Begge spiller ingress, som nevnt. Noe som gjør at turene blir fort lengre pga en MÅ jo bare ta den portalen… og den… og den…

– Vi tenker likt på mange måter.

– Kera elsker hunden hennes og de går kjempegodt i lag. Virkelig et radarpar.

 
Jeg elsker folk med utstråling og som liker og snakke og ikke tar alt så høytidelig. Jeg elsker folk som får meg til å le og folk som oppmuntrer og motiverer fremfor det motsatte.
Og alt dette finner jeg i denne fantastiske kvinnen.

Synnøve!
Vel fortjent trekning av julekalenderen.

Det var en kjempefin og koselig tur i går, for hund og eier. Alltid kjekt og gå tur med deg 🙂 
Tusen takk for julegaven ( skal åpnes for Kera på julaften.) Og veggisgodtet var himmelsk…. må hamstre inn selv tenker jeg. He he.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg