Dr WHO?

Ja, gjett hvem som har begynt på denne serien… også?
Men, mot at alle jeg kjenner har skrytt denne serien SÅ opp i skyene, gikk det 8 episoder før jeg kunne si : Åh, denne episoden var faktisk litt bra.

Jeg  gikk inn for å se den dels ‘under press’ og dels med åpent sinn. Altså jeg var ikke superkritisk, men ville i hvert fall prøve å se hva det er for noe.
Nå har jeg gått i en deal med en veninne om at hver gang jeg ser en episode av dr. Who, skal hun se en av Firefly. ( Jeg elsker Firefly ) 🙂

Uansett…

Dr. Who.
Det skjer WAY to much i hver episode at jeg klarer å skjønne hva serien eller hver episode handler om. Jeg sitter med grimaser igjenom hele episodene og skjønner ikke en døyt. Her har vi meg og Sci Fi btw- Derfor jeg ikke pleier å like denne sjangeren, rett og slett fordi jeg skjønner det ikke.

Jeg har stilt spørsmål hele veien igjenom de 8 episodene jeg har sett, bare for å prøve å forstå hva det dreier seg om. Jeg har sånn basic info nå, men det gir liksom ikke mening. Ting henger ikke sammen i mitt hode og det er way to frustrating. Det skjer ALT for mye på engang, så jeg må omtrent sette på pause for å tenke over hver dialog som blir sagt, sånn at jeg kan gjøre det logisk før jeg fortsetter. Dette rekker jeg jo ikke, så ergo sitter jeg bare igjen med…WFT is this?
I går når jeg så med Anders, så skjønte jeg episoden etter at Anders forklarte det samme spørsmålet mitt 4ganger!  ” HVORFOR SKJER DETTE IGJEN”?  
Anders svarer.
Jeg: Aaaaaah.. … … * tenkepause* … .. … Men hvorfor ?
Anders er tålmodig igjen og svarer på en annen måte.
Jeg: Aaaha…. … … Men, hvordan…?

Seriøst, er det sånn hele veien, orker jeg ikke…

Men siden folk sier det er fra sessong to greier begynner å skje og at det er da en blir hekta, så får jeg vel prøve å se meg til der da.
Intromusikken er kul da. Det skal den ha.
WIIIIIoooooOOOOOwiii! 

Men, so far…meh, just comfusing.
Så. Ja, ser den på prinsipp nå, bare fordi jeg vil at venninnen min skal se Firefly XD
He he.

Men Cred til meg- JEG PRØVER, med godt og åpent sinn!
Er vel GOT neste da…

Så nå føler jeg at jeg har all grunn til å være kritisk og sånn på serieannmeldelsen nå.
Ok- Jeg lo godt på første episode, men de syv andre var ikke i nærheten så morsom. Håper humoren bedrer seg til mitt nivå :p 

 

Det er litt  meg meg og serier som med meg og en bok. Fenger det meg ikke på første kapittel er det lost game egentlig. Jeg hater trege starter og må vente i evigheter før ting skal begynne å skje:p

  1. Hahah, jeg liker ikke Dr.who 😛 Har flere venner som er helt hekta, legger ut masse dr.who ting på facebook og babler om det når vi møtes. Kjempeirriterende, for jeg har samme problem som deg, jeg skjønner det ikke. Ikke vil jeg skjønne heller, for jeg syns serien virker ganske teit. har sett noen episoder, men… Meh!
   Også liker jeg ikke sci fi… x)
   Det er min mening da. Alle har forskjellig mening, så de som liker dr.who får hver så god å like. 😛

  2. Amorartis ~ Tegning og hverdag: I KNOW THAT feeling. Og en føler en bare sitter der som et null og kan ikke ta del i samtalen. Whoho, kjempegøy!

   Vi er igjen ganske like der. Jeg liker heller ikke Sci Fi, bortsett fra Firefly, men det er Cowboys in space og humoren er hysterisk, og det er lett og sette seg inn i. Men det er den eneste serien in Space jeg tåler :p

  3. Ha-ha, jeg så den i starten, men lurer på om det er en nyinnspilling? Er det den du ser? Det var noe ltt eldre greier jeg så 🙂 Så den noen episoder, men fikk ikke hekt av DEN hvertfall, men var grei nok. Men jeg vet det går en nyere nå..og den har jeg ikke sett i hele tatt..

  4. Psssht, her er det delte meninger i kommentarfeltet, ser jeg. 9 er BEST!! <3 Og 10. 11 liker jeg ikke noe særlig, men gleder meg som en idiot til 12! AUGUST!! 😀
   Men joda... Hvis man ikke liker sci-fi eller forvirrende historielinjer kan Doctor Who fort bli frustrerende. Jeg prøvde meg på en episode av Firefly, men klarte ikke det i det hele tatt. Bra vi er forskjellige! XD

  5. V: Hehehe, ja det er vel hver sin smak. Men, det er jo i fra ep. 2 på firefly ting blir braaa 😀
   Jaja, skakke mase, hihi.

   Vel, jeg får vel bare vente å se da hvem jeg liker best, begynner jo å bli nysgjerrig nå,med så mange meninger. he he.

   Ahj, frustrerende er nok ordet XD

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg