Jeg glemte husnøkkelen jeg…

…Bare…

Det skjer utrolig ofte hos meg foresten. Senest i går. Jeg skulle bare gå en liten tur med hunden, mannen var jo hjemme så jeg tok ikke med meg nøkler eller mobiltelefon. Da jeg kom hjem igjen var døren stengt.
Jeg : ” Neeeeei, nå har han enten dratt på trening, eller kurs/møte ” , jeg håper det er trening. Da kommer han hjem etter en time ivertfall.
Så..Meg og Keraen tar en runde til, rundt vannet. det er ikke varmt ute, men likevell tar vi oss god tid, snakker med folk, hilser på hunder.

Ironiske er at vi tarff på en mann i akkurat samme situasjon som meg. Han hadde også glemt nøkkelen, bare at han hadde da allerede vært ute i 5 timer !!Han ventet på samboeren. ( jeg hadde vært ute i en time ca )Hunden var no fornøyd da, det var en portugisisk vannhund og de trenger masse trening sa han.
Så vi sto no der å preiket litt.

Etter en stund ruslet jeg hjemover og hååååpte det var åpent da. Heldigvis det var det. Og mannen hadde ikke trent, men bare vært en kjapp tur på butikken. Så jeg hadde i teorien ikke trengt å gå sååå lang tur likevell. Ha ha, sånn kan det gå. Men men, kera var no happy. God å lang tur klager ikke hun på:)

3 kommentarer
    1. Awwww, så nusk 😀 Har nettopp vært ute med Zamba jeg, og da begynnte jeg og tenke på deg/dere… Var det 3 dere skulle komme? 😀
      Har sovi snart ei uke jeg, så nå må det da begynne og bli nok zzzzznorking 😛 Nå er det bare og bygge opp resten igjen 😛

    2. Nemi Rebella: 2.Reiser vi ned , annkommer på ettermiddagen en gang. Det blir så deilig å komme til solen igjen, og ikke minst endelig få hilse på Zamba’n:)

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg