Jeg liker glade mennesker.

Satt å tenkte over noe her om dagen.
Jeg liker glade mennesker. 

Glade, sprudlende, smilende, snakkekjære mennesker på en solskinnsdag!
Slike mennesker en lett kan komme i kontakt med, lett å snakke med, lett å le sammen med. Mennesker som smiler og lytter, folk som svarer og ler med deg, folk som er åpne, energiske og mottagelige. Mennesker med humor og selvironi, mennesker med sol i sinnet og evnen til å spre glede selv på gråværsdager. Slike mennesker- takk for at dere finnes. Og har jeg ikke møtt deg enda, så gleder jeg meg til den dagen. 

Jeg liker glade mennesker. 
Glade mennesker sprer glede og lys uten at de tenker over det. Glede smitter, smil smitter, en klem smitter, imøtekommende blikk smitter.
Spesielt kommer dette frem på sommerdager merker jeg. Alle er generellt mye gladere. Gid om alle kunne tatt litt med seg på den grå og triste vinteren også, huh?

Jeg merker personlig at jeg blir mer tiltrukket til glade mennesker. Jeg får lyst å være med glade mennesker og bruke tid sammen med dem, fordi det er godt å være sammen med glade mennesker. Det er godt.

He he, og nå ble jeg med en gang i et bedre humør av å skrive denne posten.
Tenk positive tanker, tenk positive ord og det positive gror- Det er ikke bare en setning som høres fin ut. Ikke alltid. I dag, akkurat nå, så virket det :) 

5 kommentarer

passion4lifeandtravel

21.07.2014 kl.09:06

<3 Herlig blogginnlegg <3 Vi har jo alle dager i alle farger, men ofte...er det sånn at ...En glad tanke fører ofte til en ny glad tanke, og vips så ble en selv mye gladere <3 En glad sommerklem fra meg som er veldig glad på reise mange ulike steder i USA <3

Tine

21.07.2014 kl.09:14

legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din fast :D

Lithanna

21.07.2014 kl.09:15

passion4lifeandtravel: Ja, det var en sånn dag i dag, rett og slett.

Tusen takk og kos deg på sommerreisen!:)

DOODLES

21.07.2014 kl.09:26

I agree! Ja til glade mennesker, buuuuh til energivampyrer!

Lithanna

21.07.2014 kl.09:32

DOODLES: Jupp.

Ja til mer smil i hverdagen! :)

Skriv en ny kommentar

hits