Ufrivvilig barnløshet- Isolasjon.

Det er sjelden jeg skriver en slik overskift og bare linker til en side, men nå skal jeg gjøre det fordi det er så Jækla sant og godt skrevet. Jeg sitter bare å nikker meg enig på alle feltene som er nevnt i artikkelen.

Les HER  

 Har du spørsmål sånn relatert til dette, bare spør.  

4 kommentarer

DOODLES

07.07.2014 kl.13:27

Jeg kommer til å føle meg som en forræder ovenfor deg om jeg får barn en gang. Jeg vet hva du føler hver gang noen rundt deg har fått barn. Det er ikke kult, og jeg skjønner det jævlig godt. Det er aldri gøy å få andres lykke gnidd opp i trynet når man vet at man ikke kan få det selv. Du er min beste venn, og jeg er kjempeglad i deg, og jeg håper at du ikke vil velge å isolere deg den dagen jeg forteller deg den store nyheten.

Lithanna

07.07.2014 kl.13:41

DOODLES: Nei, herre fred- Det må du da ikke gjøre. Som linken sier, som og er ganske sant. Det skal ikke gå ut over et personlig forhold, for det er 'situasjonen og personlig frustrasjon' som er problemet, ikke personer/ venner / familie.

Jeg vil jo ikke være den kjipe som skal gå rundt å være vanskelig heller. Jeg har blitt mye bedre i det siste, så det er ikke noe du skal tenke på. Tror det kommer til å gå bra jeg.
Kommer til å glede meg med deg og håper inderlig du ikke får slike 'problemer' :)
Neia, bare være åpen og naturlig du. ^_^

Men som de sa her. Forståelse er igrunn alt jeg trenger. Men, det betyr ikke at jeg VIL isolere meg.

Luve u to :) <3

DOODLES

07.07.2014 kl.13:49

<3 forståelse har jeg massevis av! Hatt det fra dag én, sånn ca, etter at du fortalte historien din.

Lithanna

07.07.2014 kl.13:54

DOODLES: <3 Thanks, I know!! :D Lucky me

Skriv en ny kommentar

hits