Ubehagelig spørsmål å svare på.Les dette først.


.
.
.
Lest nå?
.
.
.
Syns det utdraget over er ganske godt sagt. Noe å tenke over?


Dette er noe jeg kom til å tenke på, selvsagt midt på natten.
Men, det er et spørsmål i hele verden som får kinnene til å brenne og en verkende byll til å vokse i magen. Kun ett eneste ett spørsmål.

Når skal dere ha barn da / tenker dere å få barn...bla bla bla... - spørsmålet.

Sensitivt spørsmål å stille, og sensitivt å svare på.
Fordi det er så mye under der som en ikke tenker på/ vet.

Jeg har fått dette spørsmålet flere ganger.  Av folk som kjenner meg veldig godt, og av folk som knapt har sett meg tre ganger.
Det er like boss og svare på hver gang.
Skal jeg være 100% ærlig, svarer jeg: Nei, mest sannsynlig kan jeg ikke få barn.
*Akward silence*
Jeg: * Begynner å riste innvending, blir varm og har lyst å grine.* (ikke fordi jeg er sint på vedkommende, men fordi de ordene gjør vondt å si høyere enn en hvisken. Med mindre jeg er full da...)
Andre : Åh unnskyld....
Jeg : * smiler beklagende*  - Det går bra, du kunne ikke vite....( ect )
Så er jeg enda mer uhelig kommer oppfølgeren...
*Dere kan jo adoptere da....
Jeg : * Døøøør, og har lyst å skrike* Nei det går heller ikke pga helse og sånt.  Jeg har lest og snakket med damer i telefonen og skjønt så pass at 60 sider med skjema som skal grundig undersøke og vite ALT om deres personlige helse igjennom 20år...og sånt.. Katching- rejected.
( Og ja, for de som lurte har jeg brette ut alle disse skjemaene og sett igjennom. Det er forbaska lang prosess gitt.)

Hvordan skal en no svare på det da?
Tror jeg må lære meg å si ting som: ' Beklager jeg vil ikke snakke om det.' ( Gosh, da blir folk  hvert fall ikke nysgjerrige.)

Her finnes det håp.
He he.
Jeg er generellt en åpen sjel som kan snakke om det meste, men nå vet dee hva jeg ikke vil snakke om da. Så win win.
Og jeg burde lagt meg for leenge siden.

Natti! :)

9 kommentarer

DOODLES

17.03.2014 kl.19:50

Når folk er upassende, kan du med din fulle rett være så frekk at du svarer at det faktisk er en privatsak neste gang :) *klemmepå*

geitebukkene

17.03.2014 kl.21:09

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk ikke tenker seg om før de stiller spørsmål ved slikt. Det er nesten som om uansett hva man svarer, så blir det dårlig eller awkward stemning. Jeg og gubben kan ikke få barn, da kommer som du sier alltid spørsmålet om adopsjon opp. Og når jeg da sier at jeg og gubben verken kan få eller VIL ha barn, så blir det nesten latterlig...

Men som Doodles sier, du har all rett til å si at det er en privatsak. Jeg har gjort det flere ganger og folk sier som regel "unnskyld, skal vi prate om noe annet?". Men det beste hadde nok vært om folk bare tenkte seg om litt.

*Klappe på* ^^

Lithanna

18.03.2014 kl.00:07

geitebukkene: Tusen takk for svar. Ja, det er jo egentlig en privatsak, jeg må bli flinkere til å si ' det er priva'. Selv om jeg føler meg pretty bitch, men men.
Det er jo noe i det. Akward blir det uansett, for en kan jo aldri vite. Og det er ingen selvfølge at ALLE vil ha barn, og slett ingen selvfølge at alle KAN få barn. Noe ikke alle er like flink til å ta for seg.

Så ja, tenke er lov.

*klappeklemmepåigjen* :)

Lithanna

18.03.2014 kl.00:08

DOODLES: Ja, jeg må prøve å bli flinkere til det. Men, føler meg så fæl da. Men, det er kanskje bare overtenkende :p

Klemme klem :D

- Hannah

18.03.2014 kl.00:25

Dumme spørsmål fortjener dumme svar. Hvis folk du ikke er "close" til skal spørre å grave = Hold kjeft hvis du føler for det. De har ikke krav på å få noe svar.

Doodles

18.03.2014 kl.00:26

Vel, de får deg til å føle deg fæl og ille til mote uansett med spørsmålene sine. Det er LOV å faktisk verne om seg selv, og gi litt faen i folk som skal stikke nesen i slike privatsaker.

Lithanna

18.03.2014 kl.00:28

Doodles: Yeah I know. ;)

Lithanna

18.03.2014 kl.00:29

Hannah: Hahha, det er sant. Men, der igjen. Jeg tror ikke folk stille slike spørsmål for å være slem eller mene noe med det, men det faktum når de fortsetter og skal finne ' løsninger'..Da...Da skal de få dumme svar da XD

- Hannah

18.03.2014 kl.00:43

Hahah :P Vel, de har ikke noe med det så hvis de blir for nysgjerrige så kan du stirre på dem med gigantiske krystallkule-øyer og vifte med armene og snakke baklengs eller noe. De blir sikkert stille?

Også irriterende å få den her i trynet: HÆÆ! Vil du ikke ha unger! OMFG! The horror! DU ENDRER MENING OM NOEN ÅR! Vi bare veeet det!"

Skriv en ny kommentar

hits