Ekkel drøm igjen.

Våknet opp i morges med en utrolig nedbrutt følelse.
Trodde jeg var ferdig med dette nå. Forbaske underbevisshet!

Men ja, husker mye av drømmen og det som var enda verre er at jeg husker ansikter! Det er creepy syns jeg.
Drømte om et barn, en gutt. På ca 3- 4 år. Vårt barn.
* klump i halsen *

Vi var i badeland eller noe. Utendørs. Det var fint vær og alle var glade. Sånn idyllisk sommerstemning. Det var et basseng med en vannsklie. Gutten med brunt hår ville skli ned den, men var litt nervøs om han turde. Jeg bar på ham nede i bassenget...( Fakarten, nå ble øynene mine våte og...Går på do og tørker... )

.... Ok...

Ja, jeg bar på gutten og smilte og sa; ' dette klarer du kjempebra, du som er sååå tøff!'
Hvorpå han bare vrir seg ut av armene, vinker og springer opp sklien. Så sitter han på toppen og vinker ned til oss og roper med lys barnestemme:'' Se på meg da!'' Og så hiver han seg utfor. Jeg tar imot ham der nede og vi ler alle sammen. Kjempestotle.
Så svømmer vi litt. Jeg svømmer rolig bak ham der han springer bortover i vannet, klar for en ny runde.Hvorfor får jeg slike drømmer? Det er ikke gøy >:(

 

Drømmetydning om barn :

Barn :

Dette kan være en ønskeoppfyllende drøm. Vurder drømmen nøye og se på de andre symbolene. Gråtende barn kan bety dårlig helse eller en mindre skuffelse i ditt følelsesliv. Et oppvakt og rent barn kan bety et vidunderlig kjærlighetsforhold. Å drømme om et barn kan også si noe om deg selv, det kan utgjøre en barnslig side av din personlighet eller si noe om ditt følelsesliv. I tillegg kan et lite barn symbolisere kreativitet eller nye ideer.

 

8 kommentarer

Zentia

03.02.2014 kl.11:43

Underbevisstheten kan være vond mot oss noen ganger:/ vet ikke hvor ofte jeg våkner utgrått når jeg har drømt at jeg får se broren min igjen. Og nei, det er lite morsomt.. To ulike ting jeg ikke sitter og sammenligner sådan - men lengsel gjør sitt

Lithanna

03.02.2014 kl.11:48

Zentia: Grøss, det er vondt :'(

Lengsel gjør sitt, og underbevissheten er så uberegnelig. Den VET slike ting.

*klemme*

Amorartis ~ Tegning og hverdag

03.02.2014 kl.11:58

Uff, sånne drømmer er ikke gøy nei! Underbevisstheten lever sitt eget liv av og til, og det er veldig plagsomt, hvertfall når hverdagen er ganske grei, så sniker underbevisstheten innpå med vonde drømmer. :/

Lithanna

03.02.2014 kl.12:11

Amorartis ~ Tegning og hverdag: Ja vettuka, drittgreier.
jaja, den skal ikke få ødlegge dagen min uansett * skrive skrive* :)

karenmarenmette

04.02.2014 kl.09:40

No er eg nok heilt på jordet.. Men var dette ein vond drøm? Sikkert noko eg ikkje har fått med meg her og då beklagar eg på set sterkaste. Ikkje meininga å vere ufin., men skjønner ikkje kva det vonde er..

Lithanna

04.02.2014 kl.09:46

karenmarenmette: Ja. Jeg har slitt med å få barn i årevis, og jeg begynner å tro jeg ikke kan få det. Pluss jeg har mistet to i Sponatanabort og Missed abortion, så det er aldri gøy at underbevissheten min skal minne meg på det, på en eller annen måte.

Det vonde er at denne gutten kunne vært.. I virkeligheten om ( det første ) svangerskapet ble vellykket ville h*n vært 2 1/2år idag.
Den andre ville være 1 1/2år..

karenmarenmette

04.02.2014 kl.09:49

...og so såg eg kva det er.. Beklager so mykje.. Forstår godt.. Visste ikkje.. Er på sjuande året no.. Tatt drastiske livsendrande grep for å kome meg ut av dette.. El kome meg vidare.. Ut av det, kjem eg vel meg aldri i og med at resten av verden produserer i fleng.. Men prøvar iallefall å få livet, fokuset, kvardagen over i anna retning..

Drømt mykje rart sjølv.. Ikkje lest so mykje om drømmetyding. Kor anbefaler du å surfe om slikt?

God unnskyld-klem til deg. Ønskar deg ein fin dag!!!

Lithanna

04.02.2014 kl.09:58

karenmarenmette: Ikke noe å beklage. Det kom gjerne ikke så tydelig frem her.
Ugh, det er så MØKK. Det er vondt og det tar tid å akseptere. Måtte selv gå og få Psykriatisk hjelp i begynnelsen da jeg systematisk silte ut 'venner' fordi de hadde bern/ var gravide. Jeg klarte bare ikke være i nærheten av dem. Gråt nesten daglig i 6. mnd.

Men, etter jeg fikk hund så er det lettere. Hun får jo ALL den morskjærligheta jeg eier, og vel så det <3

Nei, jeg googla bare jeg, så fant jeg en morsom side som jeg likte. Om det er sant eller ikke kan no diskuteres, men det er intressant likevel ;)

Ha en fin dag du også!

Skriv en ny kommentar

hits