Når du treffer nye mennesker?

Kom til å tenke på en ting. Vi mennesker er jo så forskjellige på alle måter.

Hva skjer når du treffer nye mennesker? Er du den som umiddelbart går inn for å bli kjendt så fort som mulig og skape bånd med en gang? eller trenger du litt tid på deg før du kan bestemme deg om du liker vedkommende eller ikke? Er du kanskje en som ønsker av hele ditt hjerte å bli bedre kjendt, men er forsiktig eller usikker på å ta skrittet?
Det er da enda godt vi er forskjellige hva?

Skal jeg like noen fra første sekund må vedkommende være imøtekommende, smilende og snill.
Da blir jeg det samme og jeg får lyst å holde en samtale og ja bli umiddelbart bedre kjendt. Uavhengig av kjønn og alder.
Jeg er veldig glad i smilende mennesker og mennesker med god humor, som får meg til å le. Disse menneskene vil jeg bare legger armene rundt og aldri slippe tak på:)

Ellers liker jeg å tro selv, at jeg stort sett liker de fleste mennesker jeg omgir meg. Mennesker jeg ikke liker- henger jeg heller ikke med og sant skal sies, jeg unngår så langt det går å ikke være i nærheten av dem.  
Mennesker som er litt mer innestengte og forsiktige trenger ikke være en dårlig greie det heller. Da trenger jeg kanskje litt mer tid på meg for å finne ut hva for folk dette er, før jeg hilser på .( Jeg er skrekkelig dårlig til å hilse og presentere meg )Jeg kan studere dem på avstand og lage opp ett bilde i hodet mitt for hva ca type menneske dette er. Sånn at jeg ikke skremmer livet av dem hvis jeg finner ut at jeg skal snakke med dem ;)

Mennesker i den helt andre retningen- Superfrempå mennesker, utadvente populære mennesker og folk som snakker mye og høyt, hele tiden og skal ha mye oppmerksomhet alltid .. Kan jeg få en sånn '' wææææh''  med en gang. Og jeg vil ikke hoppe inn i en samtale med dem med det samme. Som over, jeg vil se på dem en stund. Finne ut hva er dette for noe, og danne ett bilde om disse folkene er ''trygge'' hehehe. Forhåndsdømming delux.
Faren : Enten liker jeg dem overhodet ikke, for det blir formye. Ellers så elsker jeg dem! 

Mennesker en møter på nett : Samme som den øverste. De som virker positive, oppmuntrende, glade og full av energi er nok de jeg knytter meg til først. 
Ikke det, jeg kan komme godt overens med mine 'glade' mennesker også- men som sagt det tar gjerne litt lengre tid. No offence, det er bare slik.

Men det er noe med denne energien vi gir hverandre. Jeg liker folk, som gir energi. Oser av det infact.
Jeg har innebygget en sånn greie at jeg blir slik omgivelsene er. Er folke glade rundt meg, blir jeg glad. Er folk sure, blir jeg sur. Er folk triste, blir jeg trist.  Jeg tror ikke jeg er den eneste der.


Alt i alt, jeg liker mennesker. ( Så lenge de ikke er dust eller støtter dyremisshandling. ) 

 

 

23 kommentarer

sjomannsfruen

16.09.2013 kl.10:09

Jeg syntes det er vanskelig dette med mennesker. Jeg er litt enten eller når jeg treffer ukjente. Enten er jeg stille og svarer kun på det jeg blir spurt om. Eller så snakker jeg veldig mye.

Når jeg er nervøs eller stresset snakker jeg generelt veldig mye.

Snakker også med hele meg. Og mye med hendene. Etterpå sitter jeg og tenker: "å herreguuud. Nå gjorde jeg det igjen. Nå syntes de sikkert at jeg var altfor mye"

Lithanna

16.09.2013 kl.10:17

sjomannsfruen: Sånn er jeg også. Kommer helt ann på hvem som er der egentlig. Kommer den der energien og førsteinntrykket inn i bildet igjen. Tsk. :p

Oh ja, den nervøse følelsen er pyton. Jeg skjelver i stemmen når jeg er nervøs, ellers ler jeg for ingenting. ikke bra da om den komboen kommer opp sammen. DA er jeg ute å kjører da.

Hahahahhaa, vi høres veldig like der. Veiving med hele kroppen er ett must! :p

Amorartis ~ Tegning og diverse

16.09.2013 kl.10:24

Jeg er litt forskjellig jeg. :P Jeg kan være skikkelig skravlete og glad når jeg møter nye folk, eller jeg kan være innadvent. Det kommer veldig ann på hvem jeg møter og snakker med, for det er jo noen jeg går sammen med med en gang, mens andre trenger jeg litt tid til å forstå. Men som regel prøver jeg hvertfall å være imøtekommende og blid, selv om jeg ikke alltid sier så mye. xD

Du virker hvertfall som en veldig blid og energisk person, og er kanskje derfor jeg trekkes til bloggen din. :) Liker selv å omgås positive personer, for da blir jeg mer positiv selv. :)

sjomannsfruen

16.09.2013 kl.10:49

Hahah. Ja det er helt forferdelig. Jeg også ler.. Mye.. Av alt. Og når jeg er der så er det fort gjort at ordene som kommer ut av munnen begynner å Stokke seg. Da er løpet kjørt :p

Godt det er flere som snakker med hele seg. Be meg om å sitte på hendene mens jeg snakker.... Jeg får ikke fram et ord. Min mann syntes det er hysterisk morsomt når jeg sier et tall i en setning og samtidig viser tallet med fingrene. Og "tegner" i luften. :p

Lithanna

16.09.2013 kl.10:49

Amorartis ~ Tegning og diverse: Jepp, det er veldig sånn - HVEM møter man. Er jeg på steder hvor det jeg er trygg er jeg nok den skravlete. Er jeg på nye steder...Im not...:p

tusen takk!
Jeg håper jeg er det, men kan ikke bedømme meg selv. Men, tror jeg er snill og grei ivertfall. Snakker fort og mye , som Bergenesere generellt :p

Lithanna

16.09.2013 kl.10:55

sjomannsfruen: Det er pyton, og alle merker det nok også...Den nervøse latteren, oh- terrible ! Jah, ahhaha- DA er en fortapt, rett og slett :p

Hahaha, meg og deg i en dyp samtale skulle vært tatt opp på film :p Hi hi hi hi
Så, du kan ikke spille Alias med andre ord. Gestikulering-forbudt :p

maien

16.09.2013 kl.10:55

Det fine med bloggfolk er at man gjerne har et år eller så på seg før man evt møtes. Eller finner ut at vedkommende er en energivampyr man virkelig ikke vil ha i livet sitt. Da er det greit om man aldri møtes :p

Lithanna

16.09.2013 kl.10:57

maien: Man, lever og lærer hele veien. ;)
Risikoer må en ta. Kan gå begge veier, en ser det ikke alltid med en gang.

Men skjønner hva du mener. Det tok meg 6.mnd å innse at ene ex'n min var en energivampyr :p

frodith

16.09.2013 kl.11:05

Dette innlegget likte jeg kjempegodt Lithanna <3 Det er mye likt hos meg også. Jeg vurderer nok litt på avstand, i en setting med mye folk observerer jeg mye, og er tilskuer først. Og alle typer folk kan være greie, hvis man kommer forbi det første inntrykket :-) Ha en herlig dag :-)

Appelsinpiken

16.09.2013 kl.11:08

Selv liker jeg nok best å sosialisere meg på nett, jeg synes det er lettere og man kan trekke seg tilbake når man vil. Ettersom energinivået mitt er fullstendig bipolart så er det også en tryggere løsning for både meg og de rundt meg.

Men merkelig nok så føler jeg meg trukket mot nettvennene mine. Jeg vil møte alle sammen. Selv om det er skummelt. Jeg vil dra på en rundtur i verden og møte alle mine kontakter. Kanskje dette har noe med eventyrlyst å gjøre?

Uansett så er mennesker fantastiske og interessante. Noen kunne vi godt klart oss uten, men det får bare være. Som du sier: Vi er alle forskjellige<3

Lithanna

16.09.2013 kl.11:12

Appelsinpiken: Men du er jo så lett å sosialiseres med in live jo! :)
Nettvenner er noe for seg selv, jeg har møtt en hel gjeng i blogg verdenen og andre nettverdner. Tis is fun!
Eventyr er bra for deg:)/ Meg

Lithanna

16.09.2013 kl.11:13

frodith: Åh, så koselig å høre da! Tusen takk ^_^

Jepps det er slik jeg liker å opperer også. Det er vel bare når jeg har fått ett glass vin for mye jeg begynner å hoppe inn i alle situasjoner og skal kakkle og bable om AAAALT...:p

sjomannsfruen

16.09.2013 kl.11:15

Ahahahahahahahahahahahahahahha :D Jeg spilte det på et utdrikingslag... Men jeg husker ikke hvordan det gikk :p

Appelsinpiken

16.09.2013 kl.11:18

Det er godt å høre. Jeg har blitt mindre stresset i forhold til det de siste månedene c:

Jeg har lyst til å møte fler. Jeg er litt redd for å foreslå det, fordi de kan føle at jeg trenger meg på, noe jeg ikke vil. Men om ingen tar det første steget så blir det jo aldri noe av. Forsåvidt så er det bare bloggvenner jeg har muligheten til å møte, ettersom alle andre er fra utlandet.

Eventyr er bra for alle! ;D

Lithanna

16.09.2013 kl.11:32

Appelsinpiken: aWSUME! :)

Ikke vær redd for det. Hva er det værste som kan skje? De sier nei. Ikke verdens undergang. Jeg er no alltids her om du skulle få Bergensabstinenser igjen ;) Fikk no inntrykk av den gjerngen vi krasja i likte deg ivertfall:)^

Lithanna

16.09.2013 kl.11:39

sjomannsfruen: Hahahhahaa, sikkert like greit ;)

sjomannsfruen

16.09.2013 kl.12:27

Haha ja!

Appelsinpiken

16.09.2013 kl.17:21

Det værste som kan skje er at de føler seg presset til noe de egentlig ikke vil. Hvilket aldri er bra. Men! En dag..

Så braaa. Jeg har faktisk veldig lyst til å komme til Bergen igjen, men jeg har ingen penger. Nada. :/

Erto

16.09.2013 kl.19:45

Kjenner meg litt igjen av det du skriver her.

Jeg er vel den typen som godt kan bruke litt tid....så sant ikke det er noe med den personen som gjør at det sier "klikk" med en gang. Vanskelig å forklare, men noen treffer deg bare rett i sjela med en gang du treffer dem.

Jeg er helst litt rolig av meg de første gangene, sonderer terrenget liksom. Jeg liker mennesker altså, men har lært av erfaring at ikke alle er det dem gir seg ut for. ;)

Lithanna

17.09.2013 kl.00:23

Erto: Jepp og jepp.

Ja, noen mennesker ER bare DER med en gang.. :) Det er SÅ kos !

Lithanna

17.09.2013 kl.00:23

Appelsinpiken: Plutselig er du her ^_^

Appelsinpiken

17.09.2013 kl.15:42

Du skal ikke se bort fra det. Jeg er smertlig spontan til tider.

Lithanna

17.09.2013 kl.17:05

Appelsinpiken: SO AM I :D

Skriv en ny kommentar

hits