Du får gjøre deg fortjent til å spise.

Det er ivertfall det jeg hører i hodet mitt, rett som det er. Jeg har ikke spiseforstyrrelser bare så det er sagt. Bare en spiserutine til å bli kvalm av :p
Jeg er ett matvrak og elsker mat!
Hadde det vært opp til meg hadde jeg spist hele tiden. Kanskje like greit hodet mitt ikke er helt i vater.

Kanskje dette er en tvangstanke for alt jeg vet. For har det vært i mangfoldige år. ALT må være på plass før jeg kan 'slappe av', og derfor - spise.
Kan ikke spise hvis det ligger rot på bordet, eller det er krøll på puten.

Ta Mandag og Tirsdag f.eks. Jeg forsov meg begge dagene. Kom ikke for sent på jobb- Men måtte bare hoppe i uniformen og kaste meg på bussen. Derfor- Ingen frokost. ingen lunsj. Kun ett par kopper med te.
Kommer hjem. Rett ut på tur med Kera. Så rett ned på trening. Og etter DET, da kan en tenke på å lage middag. Som da ble dagens første og eneste måltid. Rundt kl halv syv- ish.
I går, akkurat samme prosedyre. Klarte å hive i meg en sjokolade før trening...Ironisk :p Men middag ble det ikke før 19:15.

MEN, idag har jeg komt meg opp i skapelig tid. Og fått laget med lunsj om ikke annet ;)

Jeg er litt sånn enten eller. Enten spiser jeg hele tiden, eller spiser jeg ikke i det hele tatt. Merkelig nok er jeg normalvektig tross en spiserutine som enhver kostholdsekspert ville fått  fnatt av.
Jeg vet hvordan jeg burde spise altså, no need for a leqture there.

 

Speaking of food..Sulten!

8 kommentarer

frodith

31.07.2013 kl.08:43

JA, skal ikke kjefte på deg :-D men det hørtes ikke veldig sunt ut nei :-D Jeg spiser ikke på morgenen,men smører så jeg kan spise på jobb, både frokost og lunsj PÅ jobb :-D Jeg MÅ ha mat jeg, og glemmer det sjelden ;-)

Lithanna

31.07.2013 kl.08:49

frodith: Det er det jeg 'pleier' å gjøre også, frokst og lunsj på jobb ;)

Mai-Elise

31.07.2013 kl.10:34

Jeg er nødt å spise når blodsukkeret er lavt ellers blir jeg både sur og lei:P Merker det som regel når jeg blir sint av ingen grunn. Jeg lar det ikke gå ut over folk som regel, men det er en grei ting å vite for vennene mine at når jeg blir stille og litt furt så er det bare å be meg spise noe. hehe

Lithanna

31.07.2013 kl.10:41

Meru: ÅÅåh, er det derfor man blir '' sånn sur for ingenting'' fordi blodsukkeret er lavt? Oh som der igjen betyr- Du er sur, ta deg en sjokolade ??

Hey I like that :D

geitebukkene

31.07.2013 kl.13:27

Haha, jeg kjenner meg faktisk litt igjen i det scenarioet! Jeg er også en person som spiser masse eller ingenting. På universitetet jobbet jeg ofte i gruppe sammen med en venninne som med en gang ble sur og gretten hvis hun ikke fikk spise mat til tidene hun var vant med. Det var så tydelig at man kunne se det som et lys som slukket i øynene hennes. Da var det bare å få i henne mat og fortsette arbeidet, veldig greit, hehe.

Lithanna

31.07.2013 kl.13:29

geitebukkene: Oh, det er skummelt. Alltid lurt å ha en ''bolle'' i veska da..Just in case ;)

Mai-Elise

01.08.2013 kl.00:55

Noen er bare sure, men jeg og maaange andre trenger påfyll innimellom. Litt som Sims når jeg tenkter meg om. XD

Lithanna

01.08.2013 kl.07:19

Meru: Sims er morro husker jeg ^_^

Skriv en ny kommentar

hits