Verdens verste valser !

<--- MEG

Jeg hater å danse, daning er det værste jeg vet. Men hva gjøre en ikke for laiving. Skal på ''maskerade-ball-laiv . Og da må v kunne/ late som vi kan danse/ valse. Så i den annledningen har de arrangert ''valse''kurs.
Som jeg da har deltatt på idag i noen timer.

Jeg er helt utslitt i kroppen, alt verker . Jeg var trolig dansegulvets stiveste sjel. Og jeg kødder ikke. Det var flere av mennene som påpekte at jeg måtte slappe av, senke skuldrene og la meg føre.
Seriøst, jeg suger balle i dansing. Jeg har aldri påpekt noe annet, men really. Nå fikk alle det bekreftet. Hjelpes, ingen som vil danse med meg på laiv nå.. Når de vet hvordan fotarbeid jeg har.
*ler*

Typiske feil jeg gjorde hele tiden :

  •  Ikke følge mannen.
  • Gå speilvendt, lar meg ikke lede..
  • Tråkker mannen på beina.
  • Svinger meg feil vei.
  • Står ikke riktig plassert med overkroppen.
  • Er for stiv.
  • Usikker på meg selv...Her datt all selvtillitt ned i bosset merka jeg..
  • Beina i urytme
  • Å være dysletiker på høgre og venstre er IKKE en fordel i dans.. By the way.

 

Men by all means. Jeg storkoste meg. Mine nærmeste venner i byen var alle tilstedet og gjorde det hele utrolig morsomt. Jeg lo godt hele veien. Det var veldig morro humøret var på topp hele veien. Så jeg tar det ikke så tungt.
Jeg er bare helt ærlig ikke konstruet for dansing. Rett og slett.
Men det blir gøy å laive og LATE som om jeg kan danse om ikke annet ;)

6 kommentarer

frodith

01.04.2013 kl.18:58

Akkurat vals er ikke så lett å være elegant i heller da!! Trøst deg med at de andre føler seg sikkert like ille :-D Jeg danset ofte "mann" som liten,fordi jeg har vært så høy alltid, så jeg danset mann med bestevenninnen min, og da måtte jeg jo føre.. så når jeg ble litt eldre så strevde jeg MAX med å la meg føre jeg også... Og er ikke spesielt glad i å danse i dag heller.. :-D

Lithanna

01.04.2013 kl.19:02

frodith: Jooo, alle de andre var kjempeflinke, de hadde gjort det før. Vræææl! :p
Ugh, jeg får bare legge på sjarmen og ''laaate'' som om jeg kan danse , i lavspillet er det ingen som bryr seg anyways..Heldigvis ;)

Helge

01.04.2013 kl.20:05

Det ligger mye øving bak dansing. Ikke bare er det forskjellige danser, men forskjellige steg og rytme. Og det er alltids en fordel at partneren er i samme høyde som deg, komisk blir det når man er en halv meter høyre enn den man danser med. Kan ikke danse jeg heller, mulig en vals kanskje. Men det er sikkelig moro og se på folk som virkelig kan danse f.eks sving eller folkedans. Men dans er både sosialt, gøy og fin trening.

ladyaugust

01.04.2013 kl.23:00

Du er ikke den eneste. Mamma meldte meg på danseskole og stakkars han kisen jeg måtte danse med altså, han var sååå fortvilet. Jeg tråkka opp lissene hans i ett sett haha. Ellers mener resten av bandet mitt at noe rytmeinstrument IKKE er tingen for meg for det går i utakt uansett fliiir ;)

Lithanna

01.04.2013 kl.23:02

ladyaugust: Da er vi to. Eier ikke rytme en plass, ikke i musikk, ikke i dans.
Ikke noe kjærringemne her nei :p

ladyaugust

01.04.2013 kl.23:47

Det er nok ikke at vi ikke eier rytme tror jeg, bare at rytmen vår er litt forskjellig fra de store mengdenes haha OG DET er jo aldri så bra :D kjerringemner er en tittel man ikke trenger trakte etter fliiir , så det så ;)

Skriv en ny kommentar

hits